MELD JE NU AAN!

 9 OKT / 13 NOV
BREDA INTERNATIONAL AIRPORT

DEELNAME

Voor slechts €45,- kun je deelnemen aan de Street Legal Nights. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en je deelname in de online ticketshop te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Aanmelden en betalen voor deelname, is op locatie is niet mogelijk. Er zijn 150 plekken beschikbaar, meld je daarom snel aan want VOL=VOL!

BELANGRIJK!

Om deel te nemen moet u een deelname ticket kopen en de aanmeldformulier invullen, alleen dan is uw deelname geldig.
Deelnemende auto’s moeten APK goedgekeurd zijn voor gebruik op de openbare weg en een helm is verplicht voor deelnemers en bijrijders.
Klik hier voor het volledige reglement, lees deze goed door.

DEELNAME GELD

Bij de kosten voor het deelnemen, zijn de volgende zaken inbegrepen;
Entree tot het evenemententerrein
Parkeren op de paddock
Deelname aan de dragraces

TIJDSCHEMA

Het evenement neemt van 19:00 tot 23:00 plaats. Voor de start van de races, dienen alle aanwezige deelnemers verplicht bij de startboom aanwezig te zijn voor een korte briefing.

Aanmelden voor deelnemer(s) en bijrijder(s) is vanaf 16:30 tot 21:00 mogelijk, om 21:00 uur is de aanmeldbalie gesloten en is aanmelden niet meer mogelijk. Bij no-show en/of niet tijdig bij het evenement of de aanmeldbalie aanmelden, kun je niet meer deelnemen en is er geen recht op restitutie.

Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmeldbalie ter plaatse. Daar lever je deze in. Je krijgt dan een sticker voor op je auto en je benodigde polsbandje.

WE ARE STREET LEGAL NIGHTS

PROGRAMMA

Bezoekers zijn vanaf 19:00 welkom op het evenement.
Deelnemers en bijrijders kunnen vanaf 17:00 op locatie aanmelden.

Bij aankomst dien je bij de ingang je deelname of bijrijdersticket te tonen. Als deelnemer word je naar de racerspaddock begeleid, parkeer je de auto en meld je direct aan bij de aanmeldbalie. Hier dien je het volgende mee te nemen:

  • Deelnameticket, deze bestel je in de online ticketshop.
  • Ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
  • Geldig rijbewijs
  • Helm
  • Geldige APK-keuringspapieren

Na goedkeuring en in ontvangst nemen van je deelnemersbandje, dien je voor controle je auto, kleding en helm bij de keurmeesters aan te bieden.

Vergeet niet om een helm mee te nemen, deze is verplicht!