CORONA MAATREGELEN 2020

WIJ VINDEN UW GEZONDHEID BELANGRIJK

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Na maanden in onzekerheid en lang wachten, mogen wij weer voorzichtig evenementen gaan organiseren. Deze kans pakken wij dan ook met beide handen aan. Om dit zo goed en veilig mogelijk te doen, zullen wij alle stappen nemen om ons aan de door de overheid bekende voorwaarden te houden.

Tijdens Street Legal Nights is het door de voldoende ruimte op de locatie in combinatie met de aantal deelnemers en bezoekers die wij toestaan, haalbaar om de maatregelen die door de overheid inmiddels in ruime mate bekend zijn te handhaven.

Wij nemen de volgende maatregelen om uw veiligheid te waarborgen:

Onze medewerkers van “Team Covid-19”, hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona maatregelen en waar nodig te handhaven.

CORONA MAATREGELEN

Om uw veiligheid en die van ons te waarborgen, zullen wij alle stappen nemen om ons aan de door de overheid bekende maatregelen te houden.

Zoals bekent, kunnen de evenementen met een aantal maatregelen en beperkingen georganiseerd en bezocht worden.

Echter is het belangrijk om te weten dat u alleen toegang tot het evenement krijgt, als u een van de drie volgende zaken kunt aantonen!

LET OP!
GELDIG VANAF 13 JAAR EN OUDER!

1. Een vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland    is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

2. Of een Herstelbewijs: Bewijs positieve Coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

3. Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

Voordat u het evenemententerrein zal kunnen bezoeken zal u hierop gecontroleerd worden. U dient bij aankomst een Corona-test te tonen. Hier geldt het Testen voor Toegang protocol welke wij zullen hanteren middels de CoronaCheck-app. Meer informatie hierover is te vinden op https://coronacheck.nl/nl/

Daarnaast dienen alle bezoekers en deelnemers onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

ZEER BELANGRIJK!

Wij vragen u thuis te blijven en niet naar het evenement te komen wanneer:
U verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius heeft.